Käyttövalmiit kannettavat kuvatelineet, mainostelineet ja messutelineet

Kuvatelinemarkkinat

Kuvatelineitä saa tänään puolet halvemmalla kuin vain muutama vuosi sitten.

Tavanomaisten kuvatelineiden hinnat ovat tulleet reilusti alas ja sitä mukaan niiden suosio kasvaa.

Eteenkin laadukkaiden tulostimien yleistyminen on lisännyt tarjontaa koska tämän kautta telinemarkkinat ovat vapautuneet ja markkinoille on tullut moni uusi telinemerkki.

Perinteset kuningastelineet kuten esim. Expand tai Expolinc ovat edelleenkin suosittuja mutta näiden lisäksi markkinoille on tullut myös varteenotettavia keskikastin telineitä kuten esim. TRX telineet.

Halvimmasta päästä löytyvät nk. kiinatuonnit jotka voivat olla varteenotettava vaihtoehto esim. kampanjatuotetta ostaessa.

Laadun ja takuiden lisäksi telineitä erottaa tietysti painatus ja varsinkin painomateriaali. Jotkut telineet varustataan halpamuoveilla ja toiset taas paloluokitetuilla pvc vinyyleillä.

Kuvatelineiden trendit

Kuvatelineiden best seller on edelleenkin klassinen Roll Up.

Rullaverhomekanismillä varustettu rollari on aina vain varma valinta. Se onkin oiva työväline ja sopii aina mukaan matkalle.

Viimme aikoina myös muut bannertelineet, kuten String ja Tripod ovat kasvattaneet suosiotaan sillä että liikkuvia osia on vähemmän kuin Roll Up telineessä ja sikai nämä ovat hinnallisesti ja takuita ajatellen usein parempi valinta.

Kuvateline TRX String bannerteline

Seinäkkeiden suhteen alumiiniristikkoinen Pop Up on vielä suosituin mutta on sekin saanut haastajia kuten esim. joustavat Fabric Lite telineet.

Mitä rahalla saa?

3 kysymystä kuvatelineen hankkijalle.

Kuvateline yhdistettynä

1) Mikä on budjettisi? Halvimmat telineet saat edullisemmin kuin rivi-ilmoituksen lehdestä. Älä tuhlaa rahojasi mutta vaadi aina takuuta telineelle ja kuvalle. Telinehinnat.

2) Missä käytät telinettä? Maksimoimalla kokoa saat ehkä enemmän pintaa mutta meneekö mainostilasi vain tukkoon. Harkitse, ja kysy onko telinekauppiaallasi muita vaihtoehtoja.

3) Tiedätkö mistä maksat? Ladan hinnalla et Ferraria saa ...toisaalta on turhaa ostaa kallein eteentuleva jos keskikastinen telinemerkki tekee tehtävän.

 

sponsored by: www.tetrix.fi